Foto: Peerke, Peerke’s gebruikte meubelen

Inschrijving vrijmarkt Koningsdag Korvel

Korvel kleurt traditiegetrouw weer oranje op Koningsdag, 27 april. Van 10.00 tot 17.00 uur genieten bezoekers van livemuziek, attracties, presentaties van goede doelen en winkeliers en optredens.

TILBURG - Wie liever geld verdient dan het uitgeeft kan zich inschrijven voor de vrijmarktplaatsen. Kinderen en goede doelen spreiden hun kleedje gratis uit.

Het hele winkellint Korvel staat ook dit jaar weer bol van feestelijke kramen, podia met livemuziek, vrijmarktplaatsen, activiteiten, kunstenaars en hotspots met drankjes en hapjes. Vrijmarktplaatsen van kinderen en volwassenen worden afgewisseld met feestelijke kramen van ondernemers op het winkellint Korvel en marktlui uit heel het land.

Rondom het Vincent van Goghplein (St. Annaplein) maakt de organisatie ruim baan voor kunstenaars. Wie zijn of haar werk wil exposeren, workshops wil geven of het werk wil demonstreren kan een kraam huren voor 20 euro. Kosten voor het geven van workshops worden in overleg met de organisatie mogelijk vergoed. Kunstenaars melden zich aan via info@lascalatilburg.nl. Deelnemers voor de vrijmarkt mailen naar: jaarmarkten@home.nl of schrijven zich in via de site: www.jaarmarkten.org.

Kijk voor meer informatie op korvel-besterd.nl/koningsdag-korvel/

Meer berichten