Er zijn 300 startbewijzen beschikbaar voor de PUURloop. Na afloop is er een nazit in de tuin van het Proeflokaal bij het Trappistenklooster.
Er zijn 300 startbewijzen beschikbaar voor de PUURloop. Na afloop is er een nazit in de tuin van het Proeflokaal bij het Trappistenklooster.

PUURloop opent inschrijving

De inschrijving voor de achtste editie van de PUURloop (Trappistenloop) gaat op woensdag 28 maart om 19.00 uur van start. De loop wordt gehouden op zaterdag 26 mei om 13.00 uur. Voor dit loopevenement in de tuinen van de abdij Koningshoeven. Er zijn 300 startbewijzen beschikbaar.

TILBURG - Het door de abdij vastgestelde goede doel is voor dit jaar een vrouwenproject in Kumasi in Ghana. Het Women Empowerment Centre is een centrum waar vrouwen een opleiding kunnen volgen tot naaister, kapster of nagelstyliste. Dit zijn veelvoorkomende beroepen in Ghana.

Het centrum is een plek waar de jonge vrouwen zich veilig voelen en waar zij ook ongedwongen toegang hebben tot seksuele voorlichting en anticonceptie. De gehele opbrengst minus de organisatiekosten gaat naar dit goede doel.

Extra donaties zijn welkom. Onder de deelnemers die extra doneren worden twee startbewijzen voor de CZ Tilburg Ten Miles van 2 september verloot inclusief het unieke TTM-shirt en het graveren van de gewonnen medaille met de persoonlijke tijd.

De organisatie van de PUURloop is in handen van de Stichting Tilburg Ten Miles in samenwerking met Golazo Athletics, de abdij en studenten van de opleiding evenementen van SG De Rooi Pannen.

Na afloop is er een nazit in de tuin van het Proeflokaal bij het Trappistenklooster. Inschrijven kan vanaf woensdag 28 maart,19.00 uur, via www.tilburgtenmiles.nl.

Meer berichten