Peerke Heessels in de toonzaal bij de banieren. Hij viert zijn 35-jarige bestaan onder andere met een huiskamerconcert XXL. Stoelen genoeg.
Peerke Heessels in de toonzaal bij de banieren. Hij viert zijn 35-jarige bestaan onder andere met een huiskamerconcert XXL. Stoelen genoeg. (Foto: Justin Stolwijk)

Peerke presenteert Joop Verhagen Hans Smolders opent de expositie

Peerke aan de Korvelseweg is een begrip in Tilburg en omstreken als het gaat om gebruikte meubelen. Peerke bestaat dit jaar 35 jaar en Peerke Hessels wil dit met klanten vieren. "Wij organiseren een drietal kleine evenementen voor onze klanten", zegt Peerke in de toonzaal van zijn zaak.

Door Jan Loonen

Tilburg - "De eerste activiteit is een expositie van werken van de bekende Tilburgse kunstenaar Joop Verhagen. Zijn schilderijen blijven hier 14 dagen lang hangen en het zal bestaan uit twintig werken. De expositie wordt op zondag 15 april om 15.00 uur geopend door raadslid Hans Smolders. Het leek mij wel een goed idee om deze kunstcriticaster uit te nodigen om deze bijzondere tentoonstelling te openen."

Alles moet weg

Joop Verhagen (75) zegt dat al zijn werken weg moeten. Hij prijst zijn werk aan onder het motto 'kleine prijzen voor grote kunst'. "Dat past in de sfeer van Peerke", zegt de kunstenaar die vooral veel abstract werk maakt.
De werken komen te hangen op de banieren die midden in de toonzaal hangen, zodat iedereen het goed kan zien.

Meer informatie over Joop Verhagen staat op:

joopverhagen.blogspot.nl

Huiskamerconcert

Peerke vertelt dat de tweede activiteit een huiskamerconcert in zijn winkel is. Dat zal eind mei zijn, ongeveer gelijktijdig met de officiële datum van de start van zijn bedrijf op 28 mei 1983. "Er staan hier nog wel genoeg stoelen om te zitten bij het concert, dat ik huiskamerconcert XXL noem.

Wat eind juni gaan doen, dat wordt de derde activiteit, blijft een verrassing. Het is wel zeker dat er wordt gekeken naar het thema van de zonnewende op 21 juni van dit jaar. En om ons jubileum meer cachet te geven krijgen vanaf nu alle klanten een leuke attentie."

Peerke Meubelen: 'Onze jarenlange ervaring staat garant voor een steeds wisselende aanvoer van topkwaliteit tweedehands en vintage meubels tegen ongekend lage prijzen. Dus houdt onze showroom in de gaten of loop af en toe binnen om op de hoogte te blijven van het aanbod van schitterende gebruikte meubels , woonaccessoires en vintage kleding.'

www.peerke.biz

Meer berichten