In het Winkelgebied centrum beleef je, naast het shoppen, nog veel meer verrassends, zoals deze dansperformance op de Heuvelstraat.
In het Winkelgebied centrum beleef je, naast het shoppen, nog veel meer verrassends, zoals deze dansperformance op de Heuvelstraat. (Foto: Loïs de Jong)

Derde sfeergebied uitgelicht Ontdek het Winkelgebied

Tilburg Fietst start op woensdag 25 april met het derde onderdeel van de actie 'Tilburg Fietst naar de Binnenstad' waarbij deelnemers, door middel van de smartphone app Positive Drive, de negen sfeergebieden in het centrum op de fiets ontdekken. Deelnemers maken kans op mooie prijzenpakketten, beschikbaar gesteld door de gebieden en de gemeente. De winnaar van de hoofdprijs ontvangt een speciaal samengesteld en geheel verzorgd Tilburg arrangement.

Tilburg - Deelnemen is eenvoudig. Heb je een iPhone? Open dan de Appstore op je telefoon. Android bezitters openen de Google Play Store. Zoek vervolgens naar de app genaamd ‘Positive Drive’. Wanneer je de app hebt geïnstalleerd doe je na een eenvoudige registratie direct mee aan de actie. Elke drie weken staat een nieuw sfeergebied in de spotlight. Iedere keer dat je door of naar dat sfeergebied fietst word je beloond met een virtueel ticket waarmee je kans maakt op een van de prijzen. Iedere dag kun je een ticket verdienen, dus hoe meer je naar het betreffende gebied fietst, hoe meer kans je maakt. Via de Positive Drive app, facebook.com/tilburgfietst en via www.tilburgfietst.nl/binnenstad blijf je op de hoogte van de actieperiode per sfeergebied. De winnaar van de hoofdprijs wordt bekendgemaakt op 16 september tijdens het Tilburg Fietst Festival in de Spoorzone. Tijdens de actie worden ook 100 Tilburg Fietst T-shirts vergeven onder de deelnemers. Gegevens worden anoniem opgeslagen, dus de privacy van de gebruikers is gewaarborgd.


Het derde sfeergebied dat de komende weken wordt uitgelicht is het Winkelgebied in het centrum. Een gebied volop in ontwikkeling waar grote merken als H&M, Zara, Hema, Action, Coolcat, Decathlon en Hudson Bay vertegenwoordigd zijn. Waar modeliefhebbers en funshoppers uitgebreid aan hun trekken komen en waar meer dan genoeg te beleven valt. Zoek je juist verdieping of verstilling, dan duik je boekhandel Gianotten Mutsaers in, of drink je een latte macchiato bij Bagels & Beans. Het gebied biedt een mix van historisch tot modern, van grootschalig tot intiem. Loop met de blik naar voren en zie een winkelstraat. Kijk omhoog naar de historische gevels en ontdek een wereld uit vervlogen tijden. Meer info over de actie Tilburg Fietst naar de Binnenstad is te vinden op de website tilburgfietst.nl.

Meer berichten