De opdracht is om een foto te maken van een feest zodat het feestgevoel duidelijk en creatief wordt weergegeven. 
De opdracht is om een foto te maken van een feest zodat het feestgevoel duidelijk en creatief wordt weergegeven. 

TAFV bestaat 70 jaar en zoekt tieners voor fotowedstrijd

Ter gelegenheid van het 70-jarig bestaan van de Tilburgse Amateur Fotografen Vereniging heeft deze club een fotowedstrijd voor tieners uit Tilburg georganiseerd. De opdracht is om een foto te maken van een feest zodat het feestgevoel duidelijk en creatief wordt weergegeven. De eerste prijs is een instant fotocamera. 70 geselecteerde foto's worden in november geëxposeerd in wijkcentrum 't Sant. Insturen kan tot 1 augustus.

TILBURG - Deelnemers mogen één digitale foto als bijlage via de mail insturen. Daarbij moet vermeld zijn: voornaam, tussenvoegsel, achternaam , geboortedatum, telefoonnummer en het adres van de deelnemer. De indiener moet ook de maker van de foto zijn en is woonachtig in de gemeente Tilburg. Berkel-Enschot of Udenhout mag dus ook. Iedereen in de leeftijd van 13 tot en met 19 jaar mag meedoen. Deelname is gratis.

Zowel kleurenfoto's als zwart/witte exemplaren zijn toegestaan. De foto mag niet ouder zijn dan een jaar.

Inzendingen worden beoordeeld op creativiteit en fotografische kwaliteit passend bij de opdracht van deze wedstrijd. Over de uitslag of beslissingen door de TAFV kan niet worden gecorrespondeerd. De jury zal een selectie van 70 foto's maken die geëxposeerd worden in november in wijkcentrum 't Sant te Tilburg.

Drie prijzen
De jury selecteert een drietal foto's die in aanmerking komen voor een prijs. De eerste prijs is een instant camera plus ingelijste foto, de tweede en derde prijs is een ingelijste foto.

De voor de expositie geselecteerde foto's krijgen uiterlijk 1 oktober 2018 bericht. Mocht de vereniging de maker niet kunnen bereiken voor 1 oktober, dan behouden zij het recht om een andere foto te selecteren.

De gegevens die indieners meesturen zullen enkel gebruikt worden voor deze wedstrijd en verder in overeenstemming met de privacywetgeving verwerkt worden. De TAFV kan aan de winnaar zijn of haar legitimatiebewijs vragen om de leeftijd te controleren. De deelnemer geeft de TAFV toestemming om zijn of haar foto vrij van rechten te publiceren.

De foto moet voor 1 augustus worden ingestuurd via het mailadres: tafv013@gmail.com. De de overige gegevens en voorwaarden staan op:

tafv.nl/fotowedstrijd

Meer berichten