Damian had echt de beste blik over het hele speelveld en mocht zo veel kroketjes en frikandellen snacken als hij maar wou.
Damian had echt de beste blik over het hele speelveld en mocht zo veel kroketjes en frikandellen snacken als hij maar wou.

Denise en Damian krijgen hun droomdag

Stichting Dream4Kids organiseert unieke belevingen voor kinderen tussen de 6 en 12 jaar, die een ernstig traumatische ervaring hebben gehad; denk aan een rouwtrauma, mishandeling of seksueel misbruik. Zo'n droomdag is ook georganiseerd voor de Tilburgse Denise en Damian.

TILBURG - De twee kinderen hebben al veel meegemaakt in hun korte leventje. Hun grootste dromen waren musical en Feyenoord. Zo gezegd, zo gedaan. Denise kreeg haar eigen musicaldag beginnend met een dans- en zangles door echte experts in het vak.

Omdat bij een musicalster natuurlijk ook de juiste outfit en styling horen, kreeg Denise van haar personal shopper en stylist een hele make-over. Zo gestyled genoot zij dubbel van haar aansluitende bezoek bij de musical 'On Your Feet!'.

Damians dag stond helemaal in het teken van rood, zwart, wit. Hij is zeker de allergrootste Feyenoordfan en keek zijn ogen uit tijdens de exclusieve rondleiding door het stadion van Feyenoord. Iets later mocht hij zijn favoriete voetbalclub zelfs vanuit de skybox toejuichen. Damian had echt de beste blik over het hele speelveld en mocht zo veel kroketjes en frikandellen snacken als hij maar wou.

Vrijwilligers Ilaria en Ronald wil een aantal bedrijven bedanken. "Met name Fontys Hogeschool, Cool Cat Tilburg, Stage Entertainment en De Voltage zijn wij zeer dankbaar."

Meer berichten