Foto:

Eerste week van de Tilburgse Muziekmarathon

De tweede Tilburgse Muziekmarathon gaat van start. Heel juni wordt er dagelijks op allerlei plekken muziek gemaakt om de samenhang in de gemeente te versterken. Op 1 juni start de Muziekmarathon met het pluktuinconcert in de Reeshof, het reünieconcert van Iris in Paradox en de EP-releaseparty van Radiosilence in de Hall of Fame.

TILBURG - De officiële ouverture is op zaterdag 2 juni in wijkcentrum De Poorten. Van 14.00 tot 17.30 uur zijn er optredens van acts die je de sfeer en variatie van de Muziekmarathon laten proeven, zoals Hind Hakki met koor Des Unique, harpiste Michelle Sweegers en Farah Lintelo. Daarnaast brengen Sas Bouma en Anouk Kamp een duet ten gehore.

Komend weekend staat in het teken van het Festival van het Levenslied en zaterdagmiddag treden leerlingen van gitaarpraktijk Nedim Suta op in Bibliotheek Heyhoef. 's Avonds nemen Wessel Maas en Joosje Jochems het publiek mee tijdens 'Love is in the air', een muzikale wandeling door de stad. 'Dub Sessions' biedt zaterdagavond de dikste dubs, roots en reaggea in de Hall of Fame, dat zondagmiddag het decor is van een hardcoremiddag met de Noorse band Ondt Blod. Op dinsdag start de muzikale wandeldriedaagse in verzorgingshuis de Hazelaar.

Kijk op www.tilburgsemu
ziekmarathon.nl voor alle informatie over deze en andere Muziekmarathonactiviteiten.

Meer berichten