Een bezoek aan het Dwaalgebied kan letterlijk alle kanten opgaan. De enige garantie is die van verwondering en verrassing.
Een bezoek aan het Dwaalgebied kan letterlijk alle kanten opgaan. De enige garantie is die van verwondering en verrassing. (Foto: )

Vijfde sfeergebied uitgelicht Ontdek het Dwaalgebied

Tilburg Fietst start op woensdag 6 juni met het vijfde onderdeel van de actie 'Tilburg Fietst naar de Binnenstad' waarbij deelnemers, door middel van de smartphone app Positive Drive, de negen sfeergebieden in het centrum op de fiets ontdekken. Deelnemers maken kans op mooie prijzenpakketten, beschikbaar gesteld door de gebieden en de gemeente. De winnaar van de hoofdprijs ontvangt een speciaal samengesteld en geheel verzorgd Tilburg arrangement.

Door Lois de Jong

TILBURG - Deelnemen is eenvoudig. Heb je een iPhone? Open dan de Appstore op je telefoon. Android bezitters openen de Google Play Store. Zoek vervolgens naar de app genaamd ‘Positive Drive’. Wanneer je de app hebt geïnstalleerd doe je na een eenvoudige registratie direct mee aan de actie. Elke drie weken staat een nieuw sfeergebied in de spotlight. Iedere keer dat je door of naar dat sfeergebied fietst word je beloond met een virtueel ticket waarmee je kans maakt op een van de prijzen. Iedere dag kun je een ticket verdienen, dus hoe meer je naar het betreffende gebied fietst, hoe meer kans je maakt. Via de Positive Drive app, facebook.com/tilburgfietst en via www.tilburgfietst.nl/binnenstad blijf je op de hoogte van de actieperiode per sfeergebied. De winnaar van de hoofdprijs wordt bekendgemaakt op 16 september tijdens het Tilburg Fietst Festival in de Spoorzone. Tijdens de actie worden ook 100 Tilburg Fietst T-shirts vergeven onder de deelnemers.
Het vijfde sfeergebied dat de komende weken wordt uitgelicht is het Dwaalgebied dat tegen het stadscentrum van Tilburg geplakt zit en wordt ingeklemd door de Willem II-straat, Noordhoekring, Spoorlaan en de Heuvelstraat. Het gebied is de natuurlijke verbinding tussen meerdere andere deelgebieden: slechts een paar stappen leiden naar het kernwinkelgebied, de culturele as, de horecapleinen & straten of de Spoorzone. Met de vijfsprong als vertrekpunt kan een bezoek aan het Dwaalgebied letterlijk alle kanten opgaan. Door simpelweg een afslag te nemen, dwaal je langs hele goede eettentjes, trendy en vintage kledingzaken, een art-house bioscoop, een muziekpodium en een bijzonder theater. De enige garantie is die van verwondering en verrassing. Meer informatie over de actie Tilburg Fietst naar de Binnenstad vind je op facebook.com/tilburgfietst of op de website tilburgfietst.nl.

Meer berichten