Foto: Jasper Schoonhoven

Jacky Ervaart

Ik hou van grappen. Ik hou ervan als er grappen met mij worden uitgehaald. En ik hou ervan om zelf te 'pranken'. Zo werd ik op mijn eerste werkdag in de bar op pad gestuurd om desperado glazen te halen en een icecold-krabber. Dingen die uiteraard niet bestaan. Ik werd van de Studio, naar le Clochard, naar Brandpunt en Bolle gestuurd. Om er dus bij Bolle achter te komen dat dit fictieve gebruiksvoorwerpen zijn. Maar hoe kon ik dat weten? Ik drink geen bier.

Toen ik in Barcelona woonde, vond ik het leuk om vriendinnen vunzige zinnetjes te leren in het Spaans en ze dan te zeggen dat ze op die manier de weg vroegen aan buschauffeurs.

Afgelopen weekend gingen mijn vriendinnen en ik op weekend naar Rotterdam. We verbleven in een fancy hotel waar het licht, de lambrisering en de televisie met een tablet geregeld werd. De douche en het toilet waren een soort cabine uit de toekomst, die ook met licht geregeld konden worden. Ja, zulke apparatuur moet je echt aan ons geven. Mijn vriendin poepte in alle kleuren van de regenboog en ik douchte in het donker. We hadden het hotel niet eens hoeven te verlaten voor een feestje, onze douche was gezellig genoeg.

Met een telefoon konden we de andere kamers bellen, waar de rest van de groep zat. Helaas is mijn stemvervorming niet goed goed genoeg, want op de vraag of ze alsjeblieft uit konden checken omdat ze in de verkeerde kamer gezet waren, reageerden ze "Jacks, nee." Het enige dat ik voor elkaar kreeg is dat ik ze naar de verkeerde kamer stuurde toen ze onze kamer zochten. Wat wel weer een klap in mijn gezicht was, was dat het kamernummer dat ik noemde, niet bestond. En ze dus niet bij vreemden aanklopten.

Met de tablet kon dus ook de televisie geregeld worden, waar radio op zat, films en ook adultfilms. Natuurlijk moesten we daar even op klikken. Want we zijn volwassen vrouwen van 25, geen jongetjes van 16 of 18. We besloten 'cumshot Christmas' op te zetten op het moment dat de rest van de groep zich bij ons voegde in de kamer. Alleen sloeg de tablet op hol toen we dat deden. En moesten we 10 minuten gedwongen naar bijzondere kersttaferelen kijken. Joke's on me.

Meer berichten