Plaagdierbestrijder Joost Geboers steunt de workshops voor kinderen van Revalidatie Centrum Leijpark voor 5 jaar.
Plaagdierbestrijder Joost Geboers steunt de workshops voor kinderen van Revalidatie Centrum Leijpark voor 5 jaar. (Foto: )

Uit Muziekids Studio Plaagdierbestrijder

Enkele weken geleden stapte Joost Geboers onze Muziekids Studio binnen met de boodschap dat hij het geweldig vond dat we met muziek en de studio zoveel betekenden voor patiënten. "Dit is zo geweldig mooi, dit moet blijven", waren zijn woorden. "Ik ben een kleine ondernemer en ga jullie helpen met sponsoring. Ik weet nog niet of ik in een keer een bedrag wil sponsoren of meerdere jaren een project wil ondersteunen."

Door John Verbunt

TILBURG - We hebben enkele mogelijkheden aangedragen en hij koos ervoor om het financieel mogelijk te maken dat een groep patiënten van Revalidatie Centrum Leijpark workshops in onze studio krijgt. Dit voor de periode van 5 jaar. Hier wordt iedereen blij van.

Zijn vrouw Miranda kwam enkele maanden geleden als revalidatiepatiente regelmatig in onze Muziekids Studio. "Ik weet wat het is, en ik ben blij dat mijn vrouw weer bijna helemaa de oude is. Ze kwam graag hier". Joost en Miranda wonen in Biest-Houthakker en zijn zeer betrokken in het verenigingsleven. Joost heeft in zijn baan bij de Diamantgroep veel ervaring opgedaan in het bestrijden van ongedierte. Hij heeft ook een bedrijfje als Plaagdierbestrijder. Als het enigszins mogelijk is bestrijden ze op een milieuvriendelijke manier.

Joost en Miranda steunen veel verenigingen en goede doelen. Een prachtig voorbeeld van maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Meer berichten