Tilburg in Koor is een wandeling van pop naar jazz en van opera naar musical en klassieke muziek. Van kinderkoren, klassieke koren tot gospelchoirs.
Tilburg in Koor is een wandeling van pop naar jazz en van opera naar musical en klassieke muziek. Van kinderkoren, klassieke koren tot gospelchoirs. (Foto: )

Tilburg in Koor verenigt koren

Op Tilburg in Koor, zondag 10 juni, presenteren ruim 30 koren en zanggroepen zich in de Concertzaal en de daarachter gelegen Muzentuin, op vijf binnen- en buitenpodia. Het evenement gaat om 12.30 uur van start, de toegang van alle activiteiten is gratis.

TILBURG - Tilburg in Koor is een wandeling van pop naar jazz en van opera naar musical en klassieke muziek. Van kinderkoren, klassieke koren tot gospelchoirs.

De afsluiting van de middag vindt plaats met twee concerten. Van 16.30 tot 17.30 uur het Vioolconcert en cantates van Bach door Bachcantates Tilburg in de Heikese kerk. Van 17.30 tot 18.00 uur klinken in de concertzaal koordelen uit Carmina Burana door de Tilburgse Opera m.m.v. de Tilburgse Big Band.

Tilburg in Koor is een activiteit van Tilburg Toont (maand van de amateurkunst) en wordt georganiseerd door de Federatie Tilburgse Zangverenigingen in samenwerking met Theaters Tilburg.

Deelnemers
De deelnemende koren zijn: Popkoor EPIC, Afrokoor Cunene, Scampolo, Zingen voor je leven, Malkander, Charlie, HGKK, Undercover, De Gouden Mix, Prestige Tilburg, T-blend, The Singing Pearls, Sotto Voce, Senza, Deining, Vocal Sound, Tilburgse Opera, Bachcantates Tilburg, Des Unique, Zo, SaYezz, Cantilare, Gemengd Koor Goirle, On Stage, Biti Dobre, Andantino, Mea Dulcea, Berkel-EnschotZingt, Driest, Zuid Nederlands Kamerkoor en T-Sing.

Tilburg in Koor vindt plaats op zondag 10 juni vanaf 12.30 uur in de concertzaal en Muzentuin. De toegang van alle activiteiten is gratis.

Meer berichten