Foto:

Goirle Zingt is #Goet-Faut#

Goirle Zingt heeft dit jaar het thema #Goet-Faut#. Op vrijdag 15 juni draait het niet alleen om lekker meezingen met 'faute liedjes' maar ook om het winnen van een vette prijs. De best (lees 'faut') verklede kan rekenen op zo'n vette prijs! Het festijn, dat een onderdeel is van het MidZomer Festival, begint om 20.30 uur. De toegang is gratis.

Door Jan Loonen

GOIRLE - Het comité dat zorg draagt voor Goirle Zingt, verbindt de laatste jaren steeds een thema aan het zangfestijn. "Stonden afgelopen jaar de Gôolse Toppers centraal, dit jaar gaat het om repertoire dat je eigenlijk niet wilt horen of mee wil zingen. Maar als het nummer 'los gaat' word je meegezogen en laat je je stem gelden", kijkt Fons van Dijck, voorzitter MidZomer Festival vooruit. De liedjes tijdens de negende editie zijn dus 'Goet-Faut' te noemen en het meezinggehalte is daardoor hoog.

Ook dit jaar is de presentatie en zang van Goirle Zingt in handen van Mark van Amelsvoort, Roy van Gils en Bart Melis. Zij worden gesteund door de coverband Blast! Nieuw is de muzikale ondersteuning door de Ley River Bigband. Ook aanwezig zijn Popkoor ZO!, Ladies First, De Vrolijke Noot en muziektheatergroep Leediez.

De beste manier om het muzikale midzomerweekend in te luiden is om lekker mee te zingen met bekende 'goet-faute' hits onder het genot van een biertje of een wijntje. Bij Goirle Zingt vind je het allemaal op vrijdag 15 juni van 20.30 tot 00.00 uur op het Kloosterplein. En daarna nog even nagloeien met Coverband Blast! Op zaterdag 16 juni vindt daar de Tribute Night plaats met een Blues Brothers Tribute en een Queen Tribute. Zondag 17 juni is het Triple B met de Back-Up Band en Lucky Nine. De toegang is gratis.

Meer berichten