Dansers Yuri Bongers en Anja Reinhardt werken in alle weersomstandigheden.
Dansers Yuri Bongers en Anja Reinhardt werken in alle weersomstandigheden. (Foto: )

Vloeistof op Hersenvakantie

HERSENVAKANTIE is de titel van de nieuwe voorstelling van dansgezelschap Vloeistof. De voorstelling is een dansbeleving met een eigen perspectief, met de grond onder de dansers als hoofdrolspeler.

TILBURG - Terwijl het leven doorjaagt, laat Vloeistof men letterlijk en figuurlijk stilstaan om eens wat beter naar beneden te kijken. Anja Reinhardt (choreografe): "Toch raar dat we in ons dagelijkse leven er weinig aandacht aan schenken. De aarde is immers ons fundament: waar al het leven uit voortkomt en eindigt."

Vloeistof bestaat uit Yuri Bongers en Anja Reinhardt. HERSENVAKANTIE is een 'virtueel' bodemonderzoek waarin dans, audio en ruimte een spel met elkaar aangaan. Voor dit project wordt samengewerkt met dansers Jurgen Hierck en Anna Fransen.

Vloeistof zoekt steun voor het realiseren van HERSENVAKANTIE. Het werken op asfalt en steen is hard. De dansers werken in alle weersomstandigheden. Met de opbrengsten van een crowdfundingcampagne kan Vloeistof zorgen voor goede beschermende kleding en draadloze koptelefoons voor de toeschouwers. Doneren kan vanaf 10 euro tot 18 juni op www.voordekunst.nl.

Meer berichten