Foto:

Euroscoop Tilburg viert 10 jarig bestaan met 10 dagen feest

Euroscoop Tilburg bestaat deze maand 10 jaar en viert dit met een grootse Feest 10-daagse.

Tilburg - Er wordt gestart op woensdag 20 juni met een speciale editie van de befaamde Ladies Night met de kaskraker Ocean's 8: ben jij de 'lucky one' die in haar welkomstdrankje het enige, echte diamantje vindt?

Vrijdagavond 22 juni kun je genieten van de BFF avond met de film Love Simon: je kunt terecht voor haar- en nagelstyling, make-up en maakt kans op leuke prijzen bij de loterij.

In samenwerking met de vernieuwde Beren Tilburg kun je op zondagochtend 24 juni genieten van het evenement 'Family Film Breakfast'. Het evenement bestaat uit een lekker ontbijtje, op de foto met Scoopy, entertainment van ballonnenclown MonBallon en daarna gezellig naar de film voor slechts 10 euro.

Op zondagmiddag kunnen liefhebbers van Indo-Rock terecht voor een speciale voorstelling van 'Klanken van Oorsprong' : ontmoet in een Q&A regisseuse Hetty Naaijkens en Jimmy Tielman and friends trakteren vooraf met een live optreden in de zaal.

Maandag 25 juni introduceert de bioscoop de Euroscoop Film Quiz met Surprise film voor alle filmkenners in Tilburg met veel en vooral leuke prijzen.

Als jij 'Incredible' bent: dan moet je zeker komen op woensdagmiddag 27 juni. Alle kinderen kunnen zich dan uitleven op de 'Incredible Kids Party' : springkussen, Incredibles masker maken en lekkers voor iedereen en daarna de leukste familiefilm van deze zomer bekijken: Incredibles 2 NL.

Donderdag 28 juni pakt Euroscoop nog eens goed uit met de Euroscoop Redbad première: ruiters te paard staan te wachten op het plein, je kunt op de foto met een zwaardvechter uit de film op een echte Viking stoel. Bekijk oude ambachten of het handboogschieten op het plein. Regisseur Roel Reiné verzorgt de inleiding van de film, hij komt samen met Gijs Naber en Britte Lagcher.

Meer berichten