De winnende foto van vorig jaar, gemaakt door Toin Damen, tijdens de dikke bandenrace / Ronde van Den Besterd 2017.
De winnende foto van vorig jaar, gemaakt door Toin Damen, tijdens de dikke bandenrace / Ronde van Den Besterd 2017. (Foto: )

Fotowedstrijd fietsen en mode met expositie op fietsfestival

Ter gelegenheid van het Tilburg Fietst Festival op 16 september aanstaande organiseert Fietsforum Tilburg weer een fotowedstrijd. Het centrale thema van de fotowedstrijd is dit jaar: fietsen en mode.

TILBURG - De winnaar van de wedstrijd wordt bekend gemaakt op het festival, dat tegelijk met de SmaakKaravaan plaatsvindt in de Spoorzone. Foto's worden daar tevens geëxposeerd in de fraai ingerichte fiets-infozone. Aan de foto's worden geen speciale eisen gesteld. Alle bezoekers kunnen meebepalen welke foto de winnende wordt. De winnaar ontvangt een leuke prijs. De foto wordt gepubliceerd en verkrijgt daarmee eeuwige roem. Vorig jaar werd de winnende foto gemaakt door Toin Damen, tijdens de dikke bandenrace / Ronde van Den Besterd 2017.

Wil je dit jaar kans maken op de prijs? Stuur dan voor 3 september 2018 je foto's in naar info@fietsforumtilburg.nl. Vermeld daarbij je naam, adres, telefoonnummer en eventueel een toelichting. Ingezonden foto's moeten zijn gemaakt in 2018 en mogen rechtenvrij, met benoeming fotograaf, worden gebruikt voor publicitaire doeleinden van het Fietsforum.

Nog iets om in de agenda te zetten. Op 15 september, daags voorafgaand aan het Tilburg Fietst Festival, organiseert bioscoop Cinecitta net als vorig jaar een speciale filmvertoning met een toepasselijk diner. Dit jaar kan het publiek genieten van een fietsfilm en diner van Nederlandse bodem. Om 16.00 uur start de film "De Fietser" van Kees van Hin, welk een klein anderhalf uur duurt. Daarna kunnen bezoekers genieten van een overheerlijke Dutch Weedburger met salade voor een totaalprijs van slechts 17,50 euro. Wanneer men alleen de film wil zien, kan dat voor slechts € 8,50 per ticket, 1 euro minder dan een regulier ticket. In de film is de fiets de rode draad die ons voert door het leven in de grote stad. De kijker volgt verschillende fietsers, waaronder een fietskoerier, een mobiele fietsenmaker, een fysiotherapeut ,een migrantenfamilie en een slachtoffer in het fietsverkeer. Zij vertellen over hoe de fiets een bepalende rol speelt in hun leven. Ga voor meer info over het festival naar de website www.tilburgfietst.nl of volg Tilburg fietst op Instagram, Facebook of Twitter (zoek op Tilburg fietst).

Meer berichten