Paul van Kemenade en Maurice Leenaars treden op in buurtmoestuin Korvel. Het is een van de vele activiteiten in de vierde week van de Tilburgse Muziekmarathon.
Paul van Kemenade en Maurice Leenaars treden op in buurtmoestuin Korvel. Het is een van de vele activiteiten in de vierde week van de Tilburgse Muziekmarathon. (Foto: )

Vierde week van de Tilburgse Muziekmarathon

De Tilburgse Muziekmarathon is in volle gang. Nog ruim een week wordt er dagelijks op allerlei plekken muziek gemaakt om de samenhang in onze gemeente te versterken.

TILBURG - Er zijn volop projecten, activiteiten, workshops, repetities en experimenten, veelal bedacht door wijkbewoners en muzikanten maar ook professionele organisaties dragen hun steentje bij.

Op 21 juni verzorgen Con Gaudi en Peer de Graaf de try-out van het Annie M.G. Schmidt-project op het Theresia Lyceum. Vrijdag is het laatste Pluktuinconcert in de Reeshof met Bee Blue en brengen leerlingen van LokaalZes nummers ten gehore in Paradox. Op zaterdag spelen zeven jonge meiden Eftelingmuziek in de Hasseltstraat en geven Paul van Kemenade en Maurice Leenaars een pop-up concert in buurtmoestuin Korvel. Zondag 24 juni houden alle wijkcentra een open dag met veel muzikale activiteiten, onder meer van de Basterd Market Band. Diezelfde dag presenteren bands van het Factorium zich op Sprokkelrock in Bosvreugd. Op maandag is Pauls Pianoconcert in de Hazelaar en woensdag treedt het Warande Quartet op bij Grotto en tijdens een wandelrondleiding in de Oude Warande.

Kijk ook op tilburgsemuziekmarathon.nl

Meer berichten