De voorstelling Girlfriends voert de toeschouwers naar een Britse bommenwerpersbasis in januari 1941. foto: Luk Monsaert
De voorstelling Girlfriends voert de toeschouwers naar een Britse bommenwerpersbasis in januari 1941. foto: Luk Monsaert (Foto: Luk Monsaert)

Win vrijkaarten voor show Girlfriends

Derdejaars studenten Musicaltheater van de Fontys Hogeschool voor de kunsten laten vrijdag 29 en zaterdag 30 juni hun zelfgemaakte voorstelling Girlfriends zien. De voorstellingen zijn op beide dagen om 15.00 en 20.00 uur.

TILBURG - De voorstelling Girlfriends voert de toeschouwers naar een bommenwerpersbasis van de Britse luchtmacht in januari 1941 en vertelt het verhaal van tien jonge vrouwen in oorlogstijd, in de bloei van hun leven, die van de één op de andere dag veroordeeld zijn tot taken die voorheen enkel aan mannen toebedeeld werden.
Een leven vol oorlog, angst, heimwee maar ook liefdes, jaloezie en hartverwarmende en diepgaande vriendschappen.

Kaarten voor deze voorstellingen van de derdejaarsstudenten Musicaltheater van de Fontys Hogeschool voor de kunsten kosten 10 euro.

Stadsnieuws mag 5x2 vrijkaarten weggeven voor deze voorstelling. Hoe maak je kans? Stuur een mail naar fhk@fontys.nl met als onderwerp Girlfriends en de datum waarop je de voorstelling zou willen zien. Fontys Hogeschool voor de kunsten laat de inzenders weten of ze hebben gewonnen.

Meer berichten