Vlooienmarkt

Één van de grootste vlooienmarkten van Tilburg vindt aankomende zondag plaats. Na intensieve voorbereiding en uitvoerig overleg is het dan eindelijk zo ver. De supergrote vlooienmarkt zal worden gehouden op 8 juli bij het Willem II Stadion, op de Goirleseweg 34, aan de Ringbaan Zuid.

Er zullen honderden particuliere standhouders op deze markt aanwezig zijn, die hun overtollige huisraad willen verkopen voor dumpprijzen. Alles wordt op de markt verkocht. De standhouders hebben thuis grote schoonmaak gehouden en hun schuurtjes en zolders leeggehaald. Alles tegen scherpe prijzen. De markt zal plaatsvinden in de buitenring van het stadion en op het parkeerterrein voor de hoofdingang. Het gehele terrein zal bomvol staan met duizenden tweedehands goederen.

Tussen het neuzen door kunnen mensen even uitblazen en genieten van een hapje of drankje op één van de terrassen. De openingstijden zijn van 10.00 tot 17.00 uur en de entree bedraagt 2,50 euro per persoon. Kinderen tot 10 jaar krijgen gratis toegang. Er zijn gratis parkeervoorzieningen nabij het station.

Voor meer informatie: 0161-456291

Meer berichten