Hondenshow Euroscoop

Op Zondag 8 Juli viert Euroscoop de start van de school zomervakantie met een speciale voorstelling van de hilarische familiefilm Show Dogs. Om 12.00 uur laat hondengedragstherapeute Marion op het Olympiaplein zien, hoe je puppy's trucjes leert en traint.

Euroscoop daagt alle baasjes uit om deel te nemen aan de Hondenshow in de hal van de bioscoop: toon de deskundige Jury het mooiste-, grappigste- of gekste trucje van je hond en maak kans op vrijkaarten van de film Show Dogs en schitterende honden prijzen, beschikbaar gesteld door dierenspeciaalzaak Dierendag Tilburg. Iedereen, die wil deelnemen, mag zich inschrijven op de dag zelf (vanaf 12.00 – 12.30 uur ) of via een email vooraf naar tilburg@euroscoop.nl. Er zijn daarnaast nog eens 5 x 2 vrijkaartjes te winnen voor de film. Mail naar redactie.stadsnieuws@persgroep.nl t.a.v. "Showdogs" en wie weet ben jij de winnaar.

Om 14.00 uur start de komische film Show Dogs (Nederlands gesproken). De nieuwste familiefilm van de makers van Beverly Hills Chihuahua en De Smurfen. Wanneer er plotseling een babypanda uit de dierentuin wordt gestolen, zijn stoere politiehond Max en politieman Frank gedwongen om samen te werken en undercover te gaan tijdens één van de meest exclusieve hondenshows van Las Vegas. Max schakelt de hulp van zijn hondenvrienden in en samen doen zij er alles aan om het mysterie rondom de diefstal op te lossen. Maar wat als blijkt dat de dieven het hebben gemunt op de winnaar van de hondenshow?

Meer berichten