De nieuwe Focus koppelt styling aan aerodynamica. Ook een ruimer interieur met materialen van hoge kwaliteit valt het model te beurt.
De nieuwe Focus koppelt styling aan aerodynamica. Ook een ruimer interieur met materialen van hoge kwaliteit valt het model te beurt. (Foto: STEFAN VIEHBACHER PHTOGRAPHY)

Van Mossel showt Ford Focus

Ford dicht de geheel nieuwe Focus aardig wat superlatieven toe. Het al jaren succesvolle model, dat nu in de showroom van Van Mossel Ford staat, is 'technologisch de meest vooruitstrevende Focus ooit'.

Regio - De nieuwe Focus koppelt styling aan aerodynamica. Ook een ruimer interieur met materialen van hoge kwaliteit valt het model te beurt. Ford introduceert geavanceerde rijassistentiesystemen. Denk aan Adaptive Cruise Control (ACC) nu met Stop & Go, Speed Sign Recognition en Lane-Centring voor moeiteloos rijden in langzaam rijdend en stoppend fileverkeer. Adaptive Front Lighting System met nieuwe, cameragestuurde bochtenverlichting stuurt de lichtbundels van de koplampen aan door bochten en verkeersborden te monitoren. De nieuwe Focus is leverbaar met een doorontwikkelde versie van Fords 1.0 EcoBoost en een nieuwe 1.5 EcoBoost driecilindermotor. De 1.0 EcoBoost-motor is er in versies met 100 en 125 pk vermogen. De nieuwe 1.5 EcoBoost-motor is er in vermogensvarianten van 150 en 175 pk. De nieuwe 1.5 (95 en 120 pk) en 2.0 EcoBlue (150 pk) dieselmotoren leveren brandstofefficiency. De achttraps automaat stemt het schakelen af op de rijstijl van de bestuurder. De bediening van de automaat gaat met een draaiknop. Van Mossel Ford is gevestigd in Den Bosch, Veghel, Tilburg en Waalwijk.

Meer berichten