De Reeshof Muzenconcerten in 2017. De concerten wisten toen 12.000 toeschouwers te trekken. Foto: Yne Sweep
De Reeshof Muzenconcerten in 2017. De concerten wisten toen 12.000 toeschouwers te trekken. Foto: Yne Sweep (Foto: Ine Sweep,)

Vier weken Reeshof Muzenconcerten

Vier opeenvolgende weken worden op dinsdagavonden de gratis Reeshof Muzenconcerten gehouden in het Reeshofpark. De concerten zijn op 24, 31 juli en 7 en 14 augustus.

TILBURG - Elke avond start vanaf 18.00 uur. Club Pellikaan biedt dan gratis kindervermaak aan, terwijl ouders en kinderen ook terecht kunnen voor hun avondeten. Daarvoor is er keuze te over er zijn diverse foodkramen die variëren van Surinaams tot de welbekende frituur. Elke avond treden goede coverbands op. Deze starten om 19.15 uur en zijn klaar rond 22.00 uur. De Reeshof Muzenconcerten zijn daarmee een echt gezinsevenement.

Op 24 juli treedt Copy Cat op, Double XL laat op 31 juli van zich horen, op 7 augustus is het de beurt aan De Bijtels en op 14 augustus betreedt DJiwa (voorheen Soul Time) het podium, met als extra toegift een Tribute to Robbie Williams door Martin Stone. Door medewerking van 25 vrijwilligers wordt de drankprijs laag gehouden. Dit is de derde editie van de Reeshof Muzenconcerten, die vorig jaar 12.000 toeschouwers wisten te trekken.

Kijk voor meer informatie op de website van het evenement: www.reeshofmuzen concerten.nl

Meer berichten