Onlangs tekende Willem II ook al een sponsorcontract met Destil.
Onlangs tekende Willem II ook al een sponsorcontract met Destil. (Foto: Foto: )

Marketing Impuls sponsor

Marketing Impuls zal dit seizoen, net zoals shirtsponsor Brussels Airport en hoofdsponsor DESTIL, te zien zijn op de wedstrijdshirts van Willem II. Het logo van het marketingbedrijf, dat tien vestigingen telt, zal prijken op de rug van het uitshirt.

Door Jan Loonen

TILBURG - Marketing Impuls tekent een sponsorcontract voor een seizoen. Het bedrijf, onder andere gevestigd in Tilburg, verzorgt een diversiteit aan salesactiviteiten voor zowel starters als grote ondernemingen.

Niet alleen voor haar business partners realiseert Marketing Impuls groei, ook het bedrijf zelf groeit hard, waardoor ze regelmatig op zoek zijn naar nieuwe talenten. Commercieel directeur van Marketing Impuls, Pares Karim: "Als organisatie biedt Marketing Impuls talentvolle mensen veel doorgroeimogelijkheden en de kans om hun talenten te ontplooien. We stimuleren onze mensen graag om te presteren en zichzelf te blijven ontwikkelen. Net als met topsport proberen wij de juiste omstandigheden te creëren waarbij werknemers kunnen presteren en het beste uit zichzelf kunnen halen. Daarom zijn we trots om sponsor te zijn van een profclub als Willen II."

Algemeen directeur Berry van Gool: "We zijn verheugd dat Marketing Impuls dit seizoen op de achterkant van het uitshirt staat. Dit is een mooi resultaat van de goede relatie die we vorig seizoen hebben opgebouwd met eigenaar Ayat.'

Meer berichten