Geniet op de fiets van de Piushaven, een van de meest bruisende plekken van Tilburg, en maak kans op mooie prijzen.
Geniet op de fiets van de Piushaven, een van de meest bruisende plekken van Tilburg, en maak kans op mooie prijzen. (Foto: )

Nieuw sfeergebied uitgelicht Ontdek de Piushaven

Tilburg Fietst startte op woensdag 25 juli met het zevende onderdeel van de actie 'Tilburg Fietst naar de Binnenstad' waarbij deelnemers, door middel van de smart- phone app Positive Drive, de negen sfeergebieden in het centrum op de fiets ontdekken. Deelnemers maken kans op mooie prijzenpakketten, beschikbaar gesteld door de gebieden en de gemeente. De hoofdprijs is een geheel verzorgd Tilburg arrangement.

TILBURG - Deelnemen is eenvoudig. Heb je een iPhone? Open dan de Appstore op je telefoon. Android bezitters openen de Google Play Store. Zoek en installeer vervolgens de app 'Positive Drive'. Na een eenvoudige registratie doe je direct mee aan de actie. Elke drie weken staat een nieuw sfeergebied in de spotlight. Iedere keer dat je door of naar dat sfeergebied fietst word je beloond met een virtueel ticket waarmee je kans maakt op een van de prijzen. Iedere dag kun je een ticket verdienen, dus hoe meer je naar het betreffende gebied fietst, hoe meer kans je maakt. Via de Positive Drive app, facebook.com/tilburgfietst en via www.tilburgfietst.nl/binnenstad blijf je op de hoogte van de actieperiode per sfeergebied. Het sfeergebied dat de komende weken wordt uitgelicht is de Piushaven.

Er waren tijden, nog niet eens zo lang geleden, dat de Piushaven een blinde vlek was voor Tilburgers. Terecht misschien ook wel. Het was zelfs kantje boord of de Piushaven was gedempt en ingeruild voor een gigantisch parkeerterrein. Ondernemers in dit uitgestorven gebied konden net wel of net niet hun hoofd boven water houden. Wie met eigen ogen wil zien hoe snel tijden kunnen veranderen, moet een bezoek brengen aan de Piushaven. Nog steeds volop in ontwikkeling, maar het staat als een paal boven water dat dit één van de meest bruisende plekken van Tilburg is. Aan de Piushaven breng je geen bezoek, je verblijft er. Recreëren op een heel nieuw niveau. Een picknick aan het water. Op de haventrappen met een fles wijn en twee glazen. Even sporten, buiten of binnen. Het terras op of het restaurant in. Het water loopt je in de mond.

tilburgfietst.nl

Meer berichten