Ilona, John en Leanne. De organisatie van deze TOP-week heeft de Muziekids studio gekozen als goed doel. foto: Evelien
Ilona, John en Leanne. De organisatie van deze TOP-week heeft de Muziekids studio gekozen als goed doel. foto: Evelien (Foto: Evelien)

TOP-studenten helpen Muziekids

Door John Verbunt

Tilburg - Binnenkort beginnen enkele duizenden studenten aan hun nieuwe studie in Tilburg aan de Universiteit of op een van de Hogescholen. Van 20 tot en met 24 Augustus is er een introductie voor alle nieuwkomers, genaamd TOP. TOP staat voor: Tilburg Oriëntation Program. Ze worden samen met studiegenoten ingedeeld in groepen van 20 studenten. Twee mentorstudenten nemen iedere groep de hele week op sleeptouw om ze kennis te laten maken met Tilburg en het daarbij behorende studentenleven.

De organisatie van deze TOP-week heeft de Muziekids studio in het ETZ gekozen als goed doel. Hier zijn we uiteraard erg blij mee. Vorige week waren enkele studenten van de TOP-organisatie in onze studio om eens te komen kijken. Ook is een en ander doorgesproken, want Muziekids gaat ook meewerken aan deze TOP-week.

We gaan onder andere een lied maken wat hopelijk goed meegezongen gaat worden. Er zijn in het centrum en Leypark allerlei activiteiten. Ook wordt in het Koning Willem II-stadion de grootste buitenbioscoop gerealiseerd. We gaan het allemaal meemaken van 20 tot en met 24 augustus.

Meer berichten