Foto:

Muziekids en TOP kijken naar toekomst

Onlangs hebben studenten die komende jaren hier in het Tilburgse komen studeren hun introductie gehad. Het organiserend TOP (Tilburg Oriëntation Program) bestuur heeft onze Muziekids studio als goed doel gekoppeld aan de introductieweek. We zijn daar erg blij mee, want onze nog jonge organisatie moet vooral ook naamsbekendheid krijgen. De studerende generatie van nu is in de toekomst van groot belang voor een stichting als Muziekids. Het is dus belangrijk dat men weet waarvoor we staan.

Door John Verbunt

TILBURG - Er zijn tijdens de introductieweek veel spontane reacties geweest van de aankomende studenten. Het was niet de bedoeling dat we met een collectebus rond zouden lopen, maar enkele studenten vonden Muziekids zo geweldig dat ze spontaan iets gaven. Ook kregen we van de EHBO-mensen van Petrus Donders spontaan afgelopen donderdag 10 euro om ons werk te steunen. Geweldig toch?!

De hele week stond bol van de activiteiten waaronder een sport- en spellendag in het Leijpark en een cultuurfestival in de Muzetuin. Veel succes en een fijne studietijd in Tilburg!

Meer berichten