PechaKucha is een avond vol gepassioneerd geouwehoer door eigenaardige makers, wereldverbeteraars en vreemde hobbyisten.
PechaKucha is een avond vol gepassioneerd geouwehoer door eigenaardige makers, wereldverbeteraars en vreemde hobbyisten. (Foto: )

PechaKucha zoekt 100e spreker

Wat hebben Ferry van de Zaande en leerlingen van de Nieuwste School met elkaar te maken? En de organisatie van Draaimolen Festival met iemand die oesterzwammen kweekt op Tilburgse koffiedrab?

TILBURG - Ze stonden de afgelopen twee jaar allemaal, samen met een hoop andere interessante figuren, op het podium van PechaKucha Tilburg. En nu staat de organisatie voor een moeilijke vraag: want wie vraag je als 100e spreker op het podium?

"De afgelopen 10 edities hebben we al 98 zeer interessante sprekers op het podium mogen verwelkomen, tijdens PechaKucha Night Tilburg #11 op 18 september is het de beurt aan nummer 100. En een 100e spreker uitzoeken, hoe doe je dat in godsnaam? Dus kunnen we wel wat hulp gebruiken", aldus de organisatie.

PechaKucha (Japans voor 'prietpraat') is een avond vol gepassioneerd geouwehoer door eigenaardige makers, wereldverbeteraars en vreemde hobbyisten en wordt om de twee maanden gehouden in De NWE Vorst.

In korte presentaties van 20 x 20 seconden vertellen 10 sprekers hun verhaal, uiteenlopend van oplossingen voor complexe problemen, antwoorden op grote en kleine levensvragen, verse ontdekkingen en recente creaties.

Wie iemand kent met een fantastisch verhaal kan diegene aanmelden via www.bit.ly/100e-spreker.

Meer berichten