013 Poppodium is de meest markante speler in het Veemarktkwartier. Het is het grootste poppodium van Nederland.
013 Poppodium is de meest markante speler in het Veemarktkwartier. Het is het grootste poppodium van Nederland. (Foto: )

Laatste sfeergebied uitgelicht Ontdek het Veemarktkwartier

Tilburg Fietst start op woensdag 5 september met het laatste onderdeel van de actie 'Tilburg Fietst naar de Binnenstad' waarbij deelnemers, door middel van de smartphone app Positive Drive, de negen sfeergebieden in het centrum op de fiets ontdekken. Deelnemers maken kans op mooie prijzenpakketten, beschikbaar gesteld door de gebieden en de gemeente. De hoofdprijs is een geheel verzorgd Tilburg arrangement.

TILBURG - Deelnemen is eenvoudig. Heb je een iPhone? Open dan de Appstore op je telefoon. Android bezitters openen de Google Play Store. Zoek en installeer vervolgens de app ‘Positive Drive’. Na een eenvoudige registratie doe je direct mee aan de actie. Elke drie weken staat een nieuw sfeergebied in de spotlight. Iedere keer dat je door of naar dat sfeergebied fietst word je beloond met een virtueel ticket waarmee je kans maakt op een van de prijzen. Iedere dag kun je een ticket verdienen, dus hoe meer je naar het betreffende gebied fietst, hoe meer kans je maakt. Via de Positive Drive app, facebook.com/tilburgfietst en via www.tilburgfietst.nl/binnenstad blijf je op de hoogte van de actieperiode per sfeergebied. De winnaar van de hoofdprijs wordt bekend gemaakt tijdens het Tilburg Fietst Festival op 16 september in de Spoorzone. Het sfeergebied dat de komende weken wordt uitgelicht is het Veemarktkwartier, dat vandaag de dag bekend staat als de stadszone voor muziek, creatie en innovatie.
Het Veemarktkwartier biedt onderdak aan hoogwaardige horeca, kleine zelfstandige start-ups en grote, innovatieve ondernemers, die echt wat te vertellen hebben. Niet alleen lokaal, maar ook landelijk en zelfs internationaal. 013 Poppodium is de meest markante speler in het Veemarktkwartier. Het is het grootste poppodium van Nederland. Vroeger werd er in dit gebied ouderwets handel gedreven. Tot aan het begin van de twintigste eeuw wisselden koeien, varkens en paarden van eigenaar in het Veemarktkwartier. De ondernemersgeest is gebleven, zij het met een eigentijdse draai. Meer informatie over de actie is te vinden op de website, onder het kopje binnenstad.

tilburgfietst.nl

Meer berichten