Met een aanbod van circa 25 foodtrucks met onder andere Surinaams, Mexicaans, Indonesisch, Italiaans, Chinees en Vietnamees, kent Foodstock een breed aanbod uit allerlei werelddelen. foto: Maurice Vinken
Met een aanbod van circa 25 foodtrucks met onder andere Surinaams, Mexicaans, Indonesisch, Italiaans, Chinees en Vietnamees, kent Foodstock een breed aanbod uit allerlei werelddelen. foto: Maurice Vinken (Foto: Maurice Vinken / www.kleurstof.eu)

Foodstock komt naar Reeshofpark

Het Reeshofpark is dit jaar het decor voor de eerste editie van Foodstock Tilburg. Tijdens dit tweedaagse evenement, dat zaterdag 8 en zondag 9 september plaatsvindt, kunnen bezoekers genieten van eten, drinken en muziek. De toegang is gratis.

TILBURG - De naam Foodstock verwijst natuurlijk naar het legendarische festival Woodstock, de organisatie heeft bewust gekozen voor een verwijzing naar dit festival. Woodstock had als motto 'peace and music' en Foodstock wil ook voor jong en oud een plek zijn om ongedwongen te genieten van elkaar en de muziek. Om deze reden is Foodstock dan ook alle dagen gratis toegankelijk.

Met een aanbod van circa 25 foodtrucks met onder andere Surinaams, Mexicaans, Indonesisch, Italiaans, Chinees en Vietnamees, kent Foodstock een breed aanbod uit allerlei werelddelen. Uiteraard is ook aan de vegetarische bezoeker gedacht met gezond eten uit pure duurzame producten.

Daarnaast is er gezorgd voor een variabel muziekprogramma met veel verschillende stijlen. Organisator Davy Versfeld van FT Productions: "We hebben het programma bewust erg breed gehouden met voor ieder wat wils. Op zaterdag en zondag starten we met DJ Schuifdicht die een divers scala aan muziekstijlen ten gehore brengt. Op zaterdagavond hebben we daarnaast Disco Tropica met een mix van disco, classics, funky urban en pop. De zondag is de echte familiedag met vanaf 14.00 uur diverse optredens van de Broadway Brassband. Extra aandacht hebben we besteed aan onze jongste gasten, zij kunnen zich vermaken tijdens diverse kinderactiviteiten van Luna Events, de zweefmolen of bij het kinderkookfeest op zaterdag. Uiteindelijk moet iedereen van 0 tot 100 jaar zich op Foodstock kunnen amuseren".

Over de keuze voor Tilburg en het Reeshofpark in het bijzonder meldt Versfeld het volgende: "Tilburg is natuurlijk een bruisende stad waar steeds meer leuke evenementen plaatsvinden. Belangrijke voorwaarde voor ons is dat we een mooie en vooral groene locatie kunnen vinden die daarnaast goed te bereiken is, dat is met het Reeshofpark meer dan gelukt. De eerste reacties zijn zeer positief, we hopen dan ook veel mensen te mogen begroeten".

Foodstock is op zaterdag 8 september van 14.00 tot 00.00 uur en op zondag 9 september van 12.00 tot 21.00 uur. Kijk voor meer informatie over het festival op:

festival-foodstock.nl

Meer berichten