Bij Inloophuis Midden-Brabant kan men deelnemen aan talloze activiteiten.
Bij Inloophuis Midden-Brabant kan men deelnemen aan talloze activiteiten. (Foto: NATALIE LEEUWENBERG)

Open Dag met activiteiten bij Inloophuis Midden-Brabant

Inloophuis Midden-Brabant aan het Wilhelminapark 29 in Tilburg houdt op zondag 9 september open dag Onder het motto 'Als kanker je raakt, maak er dan een kunst van' is er die dag van 12.00 tot 16.00 van alles te doen voor zowel volwassenen als kinderen. Bezoekers kunnen onder meer teken- en schilderles volgen, genieten van een hoofdmassage, of een geluksengeltje maken.

TILBURG - Inloophuis Midden-Brabant is er voor iedereen die te maken krijgt met kanker. Het is daardoor ook een plek waar het juist niet alleen maar over de ziekte hoeft te gaan. Of je nu zelf ziek bent of ziek bent geweest, man of vrouw bent van, ouder of kind: voor iedere doelgroep biedt het inloophuis een activiteit om te ontspannen, om creatief bezig te kunnen zijn en om mensen te ontmoeten die in eenzelfde situatie zitten.

Bij Inloophuis Midden-Brabant kan men deelnemen aan talloze activiteiten. Ze bieden workshops aan, zoals yoga, koken, schilderen of bloemschikken. Ze organiseren bijeenkomsten, bijvoorbeeld over hoe je omgaat met kanker binnen je gezin, op je werk of in je relatie. En ze zorgen voor speciale verwenmomentjes, zoals pedicurebehandelingen, ontspanningsmassages, mindfulness en een beautydag.

Tijdens de open dag kan iedereen zijn zelf gevouwen kraanvogel met wens komen brengen om hem in het kraanvogelkunstwerk te laten hangen. Volg voor de vouwinstructies de facebookpagina van Inloophuis Midden-Brabant.

Ter plekke worden natuurlijk ook wens opgeschreven en kraanvogels gevouwen. Zo moet het magische aantal van 1000 kraanvogels worden bereikt om de wensen in vervulling te laten gaan.

Inloophuis Midden-Brabant is volledig afhankelijk van sponsors, donateurs en vrijwilligers. Er zijn vele organisaties uit de regio die het huis een warm hart toedragen, waaronder Stichting Willem II Betrokken. Daarom is ook de mascotte Kingo van de Tilburgse voetbalclub aanwezig bij de open dag om alle kinderen een handje te geven en met ze op de foto te gaan.

Meer berichten