Aus Berlin begon met intimiteit, nieuwe Berlijnse muziek en urbex avonturen. Dat gaan ze dit jaar opnieuw doen met drie podia, nieuwe muziek en artiesten uit Berlijn.
Aus Berlin begon met intimiteit, nieuwe Berlijnse muziek en urbex avonturen. Dat gaan ze dit jaar opnieuw doen met drie podia, nieuwe muziek en artiesten uit Berlijn. (Foto: )

Nog vier keer Aus Berlin Festival

Dit jaar wordt er met Aus Berlin Festival een reeks ingeluid. Nog vier keer vindt het evenement plaats, daarna is het klaar. Intimiteit en urbexen (urban exploring) avonturen staan deze edities centraal. De eerste is op 24 november.

TILBURG - "Met de komst van Aus Berlin in de industriële Koepelhal en Wagenmakerij in 2015 forceerden we onszelf om het groter aan te pakken en meer bezoekers te trekken. Het was voor ons een logische gedachte om zo'n groots podium in de Koepelhal neer te zetten. Nu we als organisatie daarop terugkijken vinden we het jammer dat er zo moeilijk contact gemaakt kon worden met de artiesten", aldus initiatiefnemer Joep van Gorp.
Aus Berlin begon met intimiteit, nieuwe Berlijnse muziek en urbex avonturen. Dat gaan ze dit jaar opnieuw doen met drie podia, nieuwe muziek en artiesten uit Berlijn, paden waar je door kan verdwalen, objecten waar je op kan klimmen en chillen en bijzondere (muzikale) performances.
"Het festival krijgt een forse update en draait helemaal rond intimiteit en urban exploring. Onze hoofdkarakters, Tom en Matthias, staan centraal de komende vier jaar. We volgen hun reis door Berlijn en tijdens iedere editie beleef je hun ervaringen. In de teaser krijg je de eerste kennismaking en het thema van dit jaar; de Berliner Unterwelten."

www.ausberlin.nl

Meer berichten