Bij Opel-dealer Van Mossel OPC in Tilburg is The Big Event in volle gang.
Bij Opel-dealer Van Mossel OPC in Tilburg is The Big Event in volle gang.

Big Event in volle gang bij Opel-dealer Van Mossel OPC Tilburg

Bij Opel-dealer Van Mossel OPC in Tilburg is The Big Event in volle gang. Deze week tot en met 15 september, krijgt de koper 2.000 euro extra inruilwaarde bovenop de Autotelex-inruilwaarde van de huidige auto. "Behalve de extra inruilwaarde krijgt iedereen die een nieuwe Opel koopt voor 500 euro gratis brandstof en mag voor 250 euro aan Opel-accessoires uitkiezen", zegt vestigingsdirecteur Job Olivier.

TILBURG - Job Olivier licht toe: "Ook wij doen mee aan deze grootscheepse voordeelshow. Onze klanten weten dat er extra veel voordeel is te halen. Via www.opel.nl is een inruil-waardecheque aan te vragen. Die kunnen kopers van een nieuwe Opel tijdens de actieperiode van 10 tot en met 15 september verzilveren wanneer ze hun eigen auto bij ons inruilen. Alle modellen van Opel doen mee, ook de bedrijfswagens. Opel bedrijfswagens genieten als extra ook nog van 5 jaar financiering tegen 0 procent rente." J

ob Olivier geeft aan dat er ook dit jaar weer de verdubbelaar is. "Elke dag zal er één taxatie worden uitgeloot, die geen 2.000 maar zelfs 4.000 euro extra inruilwaarde ontvangt. Om hier voor in aanmerking te komen dient men een e-mailadres en NAW-gegevens achter te laten op www.opel.nl."

Voor de 500 euro brandstof verstrekt Van Mossel OPC aan de koper van een nieuwe Opel een tankpas. Daarnaast mogen Opel-kopers voor 250 euro aan extra accessoires uitkiezen.

Van Mossel OPC Tilburg is gevestigd aan de Kraaivenstraat 8.

Meer berichten