Twee genomineerden voor de Tilburgse Vrijwilligersprijzen 2018: José van den Broek (links) en Annelies van Zeben (rechts). foto: Beeld Werkt.
Twee genomineerden voor de Tilburgse Vrijwilligersprijzen 2018: José van den Broek (links) en Annelies van Zeben (rechts). foto: Beeld Werkt. (Foto: )

Stem voor Vrijwilligersprijzen

TILBURG - De kandidaten voor de Vrijwilligersprijzen van 2018 zijn bekend. Voor deze prijs werden 13 organisaties en 25 vrijwilligers, waaronder 5 jongeren, voorgedragen.

Wie woont in Tilburg, Berkel-Enschot of Udenhout kan tot en met 24 september een stem uitbrengen op een vrijwilliger en/of vrijwilligersorganisatie die van grote betekenis is voor de samenleving.

De genomineerden in de categorie 'Vrijwilliger van het jaar 2018' zijn José van den Broek, Annelies van Zeben en Dalila Berden.

Voor de titel 'Vrijwilligersorganisatie van het jaar' zijn genomineerd Resto-013, Stichting NAHuis en IVN afdeling Tilburg.

Ga naar de website www.vrijwilligerstilburg.nl ofwww.contourdetwern.nl. Hier staan alle genomineerden plus de argumentatie van de jury waarom juist zij gekozen zijn. De stemmen die door het publiek worden uitgebracht, tellen voor 2/3 mee in de selectie. Voor het resterende deel bepaalt een vakjury de uiteindelijke prijswinnaars.

Op vrijdag 5 oktober worden de vrijwilliger en de vrijwilligersorganisatie van 2018 bekend gemaakt. Dit gebeurt tijdens de feestelijke prijsuitreiking, aangeboden door Interpolis en Rabobank Tilburg en omgeving.

Interpolis en Rabobank Tilburg en omgeving stellen het prijzengeld ter beschikking en verzorgen de prijsuitreiking.

Meer berichten