Honden, hun baasjes en andere geïnteresseerden kunnen zich (laten) vermaken.
Honden, hun baasjes en andere geïnteresseerden kunnen zich (laten) vermaken. (Foto: )

Ook in de Churchilllaan een 'Fist veur ut Huntje'

Voor de vierde keer is zondag 30 september het 'Fist veur ut Huntje' in de wijken Korvel, Westend, St. Anna. Ditmaal zal het feest gehouden worden in de Churchilllaan, in de wijk Korvel. Vorige edities deden de Generaal Pattonstraat (Korvel), Tarwehof/Koolzaadhof (Sint Anna) en het Kromhoutpark (Westend) aan. Honden, hun baasjes en andere geïnteresseerden kunnen zich (laten) vermaken tussen 12.00 en 15.00 uur.

TILBURG - Er is onder andere gratis informatie vanuit Dierenkliniek Den Herd, dierenvoedselbank Blije Pootjes en Stichting Mens Dier Nood, evenals uitleg en tips van hondengedragsdeskundige Walking4Feet. Daarnaast kan de hond gratis getrimd worden door hondentrimsalon Doggies by Diana, is er een hondengrabbelton en een goodiebag vol met allerlei (honden)gadgets. Dit alles met een terrasje met achtergrondmuziek en iets lekkers voor de jeugd. Ten slotte zijn er activiteiten voor kinderen, waaronder schminken en Oudhollandse spelletjes.

Bezoekers met hét gouden idee om hondenpoepoverlast (in de wijk) te verminderen maken kans op een prijsje. De organisatie van het feest is een samenwerking tussen wijkbestuur Korvel, Westend, St Anna, Dierenkliniek Den Herd, Hondenspecialist Walking4Feet, ContourdeTwern en de gemeente Tilburg.

Meer berichten