Het vier uur durende programma, dat start om 14.00 uur, is gevuld met een spinning marathon, verrassingsoptredens, live muziek en heerlijke beats van DJ's voor de broodnodige energie.
Het vier uur durende programma, dat start om 14.00 uur, is gevuld met een spinning marathon, verrassingsoptredens, live muziek en heerlijke beats van DJ's voor de broodnodige energie. (Foto: )

Tilburg Spint tegen honger

Zondag 14 oktober vindt de tiende en laatste editie van hét grootste Brabantse spinningevenement TilburgSpint plaats in EVE, een prachtige locatie in de Spoorzone. Ruim 110 sportieve Tilburgers zetten dan hun beste beentje voor, om zoveel mogelijk geld bij elkaar te trappen voor een goed doel, het World Food Programme.

Het World Food Programme is een humanitaire organisatie welke zich inzet tegen wereldwijde hongersnood. Het moto voor THE FINAL EDITION van Tilburg Spint is dit jaar dan ook #ZEROHUNGER. Het vier uur durende programma, dat start om 14.00 uur, is gevuld met een spinning marathon, verrassingsoptredens, live muziek en heerlijke beats van DJ's voor de broodnodige energie. Ga naar www.tilburgspint.nl om je spinningfiets te reserveren. Je kunt ook deelnemen als team, waarbij je elkaar afwisselt. Een plek met spinningfiets op het evenement kost 35 euro. De campagne Tilburg Fietst zoekt een team van drie deelnemers dat in Tilburg Fietst T-shirts wil deelnemen aan het evenement. Ben je enthousiast en heb je twee gevonden teamgenoten die dat ook zijn, laat dat dan uiterlijk 1 oktober weten via lois@magmamedia.nl. Tilburg Fietst regelt de betaling van de spinningfietsen en T shirts. Dat mogen drie losse spinningfietsen zijn of een enkele die jullie als team gebruiken.

Meer berichten