Als afsluiter van de avond presenteert de populaire, doch mysterieuze DJ Heijstermeijster een volledig nieuw concept. foto: Eefje Wevers
Als afsluiter van de avond presenteert de populaire, doch mysterieuze DJ Heijstermeijster een volledig nieuw concept. foto: Eefje Wevers (Foto: Eefje Wevers)

Alumni Rockacademie geven showcase in Theaters Tilburg

Fontys Rockacademie viert op donderdag 4 oktober feest in de Studiozaal van Theaters Tilburg met Rockacademie Alumnifest, een muzikale showcaseavond die voor iedereen gratis toegankelijk is. Met een line-up van kersverse Rockacademie afgestudeerden laat de opleiding zien waartoe ze opleidt.

TILBURG - Voorafgaand aan het Alumnifest ontvangen twintig afgestudeerde muziekprofessionals hun hbo-diploma in de besloten diploma-uitreiking.

Het publiek is vanaf 21.00 uur welkom op het Alumnifest. Vanaf 21.30 uur betreden achtereenvolgens Yasgur, Esther Veen, LAURA en DJ Heijstermeijster het podium.

Yasgur

Vier jonge honden met een passie voor oude muziek. De populaire muziek uit de jaren '60 en '70 staat centraal bij deze band. Met openhartige songs die doen denken aan Crosby, Stills & Nash, Jackson Browne en de Beatles komen deze oude zielen direct binnen en laten ze zien waarom deze muziek de tand des tijds doorstaat.

LAURA

Wat hebben Giel Beelen, Dotan en Jake Reese met elkaar gemeen? Binnen luttele seconden vielen zij voor de charmes van 'die flamboyante singer-songwriter met dat hoedje'. Onder dat hoedje schuilt de Nederlandstalige singer-songwriter LAURA, die al voorzichtig doorbrak met haar singles 'Tot Snel' en 'Zoete Witte Wijn'.

Esther Veen

De 24-jarige Esther Veen zingt, schrijft en produceert haar eigen songs. Esther wordt geïnspireerd door artiesten als James Blake, NAO en Sohn. Met een opmerkelijke mix van elektronische, melancholische sounds en mysterieuze Oosters geïnspireerde vocalen, laat ze het publiek wegdromen en dansen op opzwepende beats en pakkende refreintjes.

DJ Heijstermeijster

Als afsluiter van de avond presenteert de populaire, doch mysterieuze DJ Heijstermeijster een volledig nieuw concept. Waar deze koning van menig dansvloer normaal tot diep in de nacht vanaf zijn podium hit na hit laat horen, kan men deze keer onderdeel zijn van zijn set in de vorm van karaoke.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden