Het afsluitend concert is vanaf 16.30 uur in de Paradox met de PaPa GoNi band. foto: Renee Missel
Het afsluitend concert is vanaf 16.30 uur in de Paradox met de PaPa GoNi band. foto: Renee Missel (Foto: Renee Missel)

Muziektrip Rund om Hausen

Een nieuw en jaarlijks terugkerend initiatief: een muziekwandeling langs drie locaties met drie totaal verschillende muziekstijlen. Daarna een feestelijke afsluiting met PaPa GoNi band in Paradox Tilburg.

TILBURG - Op drie locaties in de Willem II straat in Tilburg kan het publiek op 7 oktober genieten van drie keer een divers muziekprogramma van elk 20 minuten om daarna lopend naar de volgende locatie te kunnen gaan.

In Paradox speelt een aparte combinatie van sampler en multi-instrumentalist Budha Building aliasHans Timmermans en altist Paul van Kemenade. In Cinecitta een optreden van de vier zangers van het befaamde renaissance gezelschap Cappella Pratensis en in het International Center zal het duo Oleg Fateev op accordeon en Mark Tuinstra op gitaar optreden.

Het afsluitend concert is vanaf 16.30 uur in de Paradox met de PaPa GoNi band. Een zevenkoppige groep met muziek die sterk beïnvloed is door de rijke West-Afrikaanse cultuur.

De ene groep begint met een concert in Paradox en tegelijkertijd beginnen er ook concerten in Cinecitta en in International Center. De concerten zijn van 14.00 tot 14.20 uur, van 14.50 tot 15.10 uur en van 15.30 tot 15.50 uur. De afsluiting is van 16.30 tot 17.30 uur in Paradox.

Kaarten zijn verkrijgbaar via www.paradoxtilburg.nl

Meer berichten