Met tien toonaangevende internationale producties en meer dan 40 korte voorstellingen van jonge en nieuwe makers presenteert Circolo een spetterend programma. foto: Frederick Guerri
Met tien toonaangevende internationale producties en meer dan 40 korte voorstellingen van jonge en nieuwe makers presenteert Circolo een spetterend programma. foto: Frederick Guerri (Foto: Frederick Guerri)

Win kaarten voor Festival Circolo

de redactie

Terwijl jij op het puntje van je stoel oooh's en aaah's slaakt, klautert een artiest onbevreesd de hemel tegemoet. Festival Circolo, het grootste circusfestival van Nederland, komt eraan. Een evenement bomvol eigentijds circus: van spectaculaire acrobatiek en pure waaghalzerij tot lieflijke kunstjes en subtiele humor.

TILBURG -Festival Circolo toont je het circus van de toekomst: vernieuwende experimenten en prestigieuze topproducties, in een feeëriek park vol verrassingen. Met tien toonaangevende internationale producties en meer dan 40 korte voorstellingen van jonge en nieuwe makers presenteert Circolo een spetterend programma.

Het festival begint op vrijdag 12 oktober met de voorstelling Forever, Happily van Collectif Malunés uit België. Een surrealistisch sprookje met spectaculaire acrobatiek.

Roodkapje die met de grote boze wolf flirt en prinsessen die een kikker willen kussen, zonder dat ze op prince charming zitten te wachten. Voorspelbare sprookjes krijgen een surrealistisch karakter. Een familievoorstelling: grappig en intiem, met veel spectaculaire acrobatiek en muziek in een mysterieuze context. Leeftijd: 4+.

Kom naar het kleurrijke tentendorp in het Tilburgse Leijpark en beleef er tien dagen verbazingwekkende avonturen en amusant spektakel – van grote circusvoorstellingen tot kleine performances, voor jong en oud. Het terrein is gratis toegankelijk (ook zonder kaartje is er volop gratis vertier). Van 140 seconden durend ongeëvenaard, betoverend circus in één van de Kleine Tentjes tot een ritje op de rug van een reuzenschilpad van de Galapagoseilanden.

Voor attracties of voorstellingen in een tent koop je een kaartje. De ticketprijzen variëren van 2 euro tot 25 euro.

Circolo is gratis toegankelijk maar voor voorstellingen koop je een kaartje. Omdat het festival super blij is dat ze dit jaar in Tilburg de tenten op mogen zetten geven ze 20 x 2 kaarten weg aan lezers van Stadsnieuws voor hét Circus Sprookje van het jaar: Forever, Happily…. van Collectif Malunés.

Laat weten waarom jij het gaaf vindt dat Festival Circolo in Tilburg plaatsvindt. En wie weet win je 2 kaarten voor de première van Collectif Malunés - Forever, Happily… op vrijdag 12 oktober om 20.00 uur in Leijpark Tilburg. Stuur je reactie voor vrijdag 12 oktober 12.00 uur naar niki@festivalcircolo.nl.

Voor meer info en tickets, kijk op:

www.festivalcircolo.nl

Meer berichten