Slava Poprugin
Slava Poprugin

Kapelconcerten weer van start

De dagen beginnen weer te korten en dat betekent dat de serie Kapelconcerten weer van start gaat. Op zondag 14 oktober zal pianist SlavaPoprugin de aftrap geven in de Annetje van Puijenbroekkapel van CC Jan van Besouw in Goirle .

Slava Poprugin werd geboren in Khabarovsk, Rusland. In 2000 sloot hij zijn studie af bij prof. Alexander Alexandrov aan de Russische Gnessin Academy of Music en werd duo-partner van celliste Natalia Gutman met wie hij over de hele wereld reisde. Daarnaast gaf hij vele solo concerten en was hij solist bij orkesten onder leiding van o.a. Vladimir Verbitsky en Susanna Malkki. Slava Poprugin was 15 jaar docent aan het conservatorium van Moskou en woont tegenwoordig in Nederland. Op het programma zal Russische muziek te horen zijn van o.a. Alexander Scriabine en Sergey Rachmaninoff.

Verder zullen dit seizoen te horen zijn: F3 ‘Klein Staand Filharmonisch Blazersensemble’ met Henk Stoop en Oleg Fateyf, gitarist Aniello Desiderio, blokfluitist Erik Bosgraaf, het Zemtsov altvioolkwartet en celliste Lucie Štepánová.

De concerten beginnen om 12 uur en de entree bedraagt €13,-.

Meer berichten