Kunst op Tafel bij Gianotten Mutsaers

Kunst op Tafel. Praten over kunst; aan tafel bij boekhandel Gianotten Mutsaers in Tilburg. Met de kunstwerken op de tafel. En ... neem zelf ook iets mee!

Beeldhistoricus Rob Berkel neemt op iedere tweede zondagochtend van de maand een aantal bijzondere kunstvoorwerpen mee uit de collectie van Lorenzetti. ?Daar wordt over gepraat, met u. ?Wat is het, waar lijkt het op? ?Wie heeft het gemaakt, is het bijzonder? ?Wat is het verhaal erachter?.

Zo wordt u op een speelse en informele manier meegevoerd in de wereld van de kunst.
U hoeft geen kenner te zijn, integendeel: 'Kunst op Tafel' is er voor iedereen.

De toegang is gratis!

En ... u kunt ook zelf iets meebrengen! ??Een kunstwerk waar u trots op bent, een schilderij waar u wat meer over wilt weten, een beeldje dat van oma is geweest en nu staat te verstoffen. Neem het mee en we praten erover.

Rob Berkel heeft een lange staat van dienst in de cultuurwereld. Hij was directeur van museum Scryption en heeft een jarenlange ervaring met lesgeven in de kunstsector. Hij is geen specialist op alle terreinen, en over waarde hebben we het niet. Maar een leuk en leerzaam gesprek over uw kunstwerk levert het zeker op.

Wilt u iets meenemen, geeft u dat dan svp van tevoren even door via info@lorenzetti.nl. ?Een fotootje meesturen van het werk zou heel fijn zijn.

Wanneer: 14 oktober, 11 november, 16 december, telkens van 12:00 tot 13:00 uur.
Gratis toegang.
Bij boekhandel Gianotten Mutsaers, Emmapassage 17 Tilburg

Meer informatie op www.lorenzetti.nl

Meer berichten