Corné Hannink Fotografie is gespecialiseerd in:- Portret fotografie- Zwangerschaps fotografie- Kinder fotografie- Bedrijfs fotografie- Product fotografie- Evenementen fotografie- Bruidsreportages- Fotofeestjes- Workshops: Leren fotograferen met een spiegelreflex camera, Nachtfotografie, studiofotogr
Corné Hannink Fotografie is gespecialiseerd in:- Portret fotografie- Zwangerschaps fotografie- Kinder fotografie- Bedrijfs fotografie- Product fotografie- Evenementen fotografie- Bruidsreportages- Fotofeestjes- Workshops: Leren fotograferen met een spiegelreflex camera, Nachtfotografie, studiofotogr (Corné Hannink Fotografie)

Winter in Tilburg is vernieuwd!

TILBURG - Tijdens Winter in Tilburg rijden er ook gratis cadeaufietstaxi's rond, de binnenstad wordt op 21 december omgedoopt tot 'Foute Kersttrui Vrijdag' en er vinden Kerst Ghosttours plaats. Voor de kids staat na de kerstdagen het Spruit Festival op het programma. Winter in Tilburg is een initiatief van Ondernemersfonds Binnenstad, Binnenstad Management Tilburg en BIZ Vastgoedeigenaren Binnenstad bieden de stad een winters cadeau aan in de vorm van sfeer en vermaak. Meer is te lezen in de papieren Stadsnieuws-uitgave van 17 oktober (foto: Corné Hannink).

Meer berichten