Het moment waarop Vermetten zijn tennismaat Paul Guest troostte en moed insprak tijdens een wedstrijd toen die laatste in paniek raakte door een overvliegende helikopter.
Het moment waarop Vermetten zijn tennismaat Paul Guest troostte en moed insprak tijdens een wedstrijd toen die laatste in paniek raakte door een overvliegende helikopter. (Foto: )

Invictus-deelnemer bij Veteranen Netwerkborrel

TILBURG - Atleet en veteraan Edwin Vermetten vertelt tijdens de komende Veteranen Netwerkborrel over zijn deelname aan de Invictus Games. Het moment waarop hij zijn tennismaat Paul Guest troostte en moed insprak tijdens een wedstrijd werd wereldnieuws. De netwerkborrel vindt plaats op donderdag 15 november vanaf 19.30 uur in Café Hoegaarden in Tilburg.

De Invictus Games is een groot sportevenement voor gewond geraakte militairen en veteranen en werd afgelopen maand in Sidney gehouden.

Vermetten raakte zwaar gewond tijdens zijn uitzending naar Bosnië in 2001. Een ongeluk met zijn viertonner had wee verbrijzelde benen en verschillende schedelbreuken als gevolg. In Sidney deed Edwin mee met verschillende disciplines, waaronder tennis. Voor het herendubbel werd hij gekoppeld aan de Engelsman Paul Guest (in 1987 gewond geraakt bij de strijd in Noord-Ierland).

Meer berichten