Foto:

'Kwaliteit en maatwerk voor goede zit'

de redactie

Een goede zit verrijkt de ontspanning. Steun en comfort en een perfecte zithouding maken van een lange avond ook een mooie avond. Dat vinden ze bij Prima Zitten & Fauteuil Comfort in Hilvarenbeek. Daar weten ze alles over een 'goede zit'. Ze leveren er maatwerk, kwaliteit en comfort in combinatie met luxe.

HILVARENBEEK - 12 jaar ervaring met fauteuils hebben Hans en Niels opgebouwd. Die kennis dragen ze met plezier over aan de klant op zoek naar passend zitmeubilair. "Inderdaad passend. We leveren maatwerk", zegt Niels. De speciaalzaak heeft zo'n honderd fauteuils in de winkel staan en mocht dat nog niet 'passen' dan wordt de fauteuil op de persoonlijke wensen aangepast. "We kennen de wegen in fauteuilland en weten waar we met specifieke wensen terecht kunnen."

Als Hans ons rondleidt in de enorme zaak, blijkt wat er allemaal mogelijks is. Draaifauteuils, fauteuils met 'sta-op'-functie en relaxfauteuils en dat met een keuze uit vele kleuren stof en leer. "Het oog wil ook wat, bovendien moet de fauteuil in het interieur van de koper passen."

Centraal staat het ultieme zitcomfort. Dat wordt nog eens extra kracht bij gezet met elektrische toepassingen waardoor met een druk op een knop de stoel in een bepaalde stand kan worden gezet en zelfs indien nodig het opstaan gemakkelijker wordt.

"Mensen die wat minder mobiel zijn komen we tegemoet met bezoek aan huis. Ook halen we klanten thuis op, nemen met hen de mogelijkheden in de winkel door zodat ze zeker de juiste keuze maken voor jarenlang comfort en gemak."

Prima Zitten & Fauteuil Comfort zijn dealer topzitcomfort van de vooraanstaande merken als De Toekomst, Gealux, Himolla, Hukla en Sitting Vision.

Niels wil nog kwijt dat de stoelen snel kunnen worden geleverd en dat alle prijssegmenten zijn vertegenwoordigd. Een bezoek aan deze speciaalzaak is volgens hem meer dan de moeite waard en dat geldt zeker voor een kennismaking met het assortiment en de aanwezige kennis van comfortabel zitten.

Meer berichten