Heb je ook een vraag over werk? Mail dan je vraag, met je naam, leeftijd en woonplaats naar regine@dekrachtcentrale013.nl.
Heb je ook een vraag over werk? Mail dan je vraag, met je naam, leeftijd en woonplaats naar regine@dekrachtcentrale013.nl. (Foto: Foto: )

Vraag en Arbeid door De Krachtcentrale 013

In samenwerking met De Krachtcentrale 013 verschijnt om de week deze rubriek, waarin De Krachtcentrale 013 vragen van lezers over werk beantwoordt. Deze week de vraag van Marijn (39 jaar) uit Tilburg: 'Ik ben fulltime moeder. Nu mijn 3 kids naar school gaan wil ik weer gaan werken. Maar zit een werkgever nog op mij te wachten?

TILBURG - Beste Marijn, goed dat je weer dingen voor jezelf oppakt. Werkgevers zitten zéker op je te wachten, de arbeidsmarkt is op dit moment erg goed. Overtuig jezelf er dus van dat je een hoop te bieden hebt! Het leven bestaat uit meer dan betaald werk alleen en de afgelopen jaren heb je bepaald niet stil gezeten. En ga aan de slag met je CV: is dit up to date? Zoek vervolgens gericht naar functies die passen. Trek de stoute schoenen aan en reageer! Laat ook je netwerk weten dat je op zoek bent naar werk. Kun je hierbij hulp gebruiken? De gemeente Tilburg biedt een mooi programma, 'Meedoen en sociale stijging'. O.a. voor Tilburgers die een nieuwe start willen maken op de arbeidsmarkt. Het kan ook gaan om vrijwilligerswerk of het volgen van een training of cursus. Kijk voor meer informatie op www.mensstilburg.nl Veel succes! Regine Griep Re-integratiedeskundige

Heb je ook een vraag over werk? Mail dan je vraag, met je naam, leeftijd en woonplaats naar regine@dekrachtcentrale013.nl.

Meer berichten