Foto Raldo Neven Fotografie

Vendor is Tilburgs bedrijf van de maand

Vendor, specialist in toilethygiëne, is uitgeroepen tot 'Tilburgs bedrijf van de maand'. De Tilburgse bedrijven van de maand zijn ambassadeurs voor Tilburg. Vendor krijgt de prijs omdat dit sociale bedrijf de laatste jaren een enorme boost doormaakt, prijzen in de wacht sleept en een grote ambassadeur en werkgever is voor de stad.

TILBURG - Wethouder Berend de Vries (economie) reikte de prijs uit tijdens een bezoek op 16 november, Dag van de Ondernemer. "Hoe mooi en fijn is het om op de Dag van de Ondernemer* een bedrijf uit Tilburg in het zonnetje te mogen zetten! Vendor is een landelijk bekende en sterke merknaam. In Tilburg produceren ze innovatieve producten en werken ze veel samen met lokale partijen. Daarnaast bieden ze werkgelegenheid aan meer dan 200 personen, waaronder ook mensen met een achterstand tot de arbeidsmarkt. Kortom, een bedrijf dat - net zoals Tilburg - steeds aan de weg blijft timmeren, en de benoeming tot 'Bedrijf van de Maand' zeker verdient."

Sabine Thuysbaert, CEO bij Vendor: "Ons ultieme doel is van elk toiletbezoek een happy moment maken en daarbij doen we het Tilburgse 'gewoon' graag ongewoon goed. Bijvoorbeeld met onze IQ handdoekautomaat, een unieke oplossing voor locaties met piekbelasting, zoals o.a. luchthavens, recreatie en industrie. En ons nieuwe Smart Washroom concept : Dispensers voorzien van slimme sensortechnologie, verbonden via het internet, verwittigen vanop afstand wanneer zij leeg dreigen te geraken, zodat ze tijdig kunnen bijgevuld worden met papieren handdoeken, zeep of toiletpapier."

"In ons MVO beleid is het jaarlijks creëren en invullen van een aantal stage- en leerwerkplekken een belangrijke KPI. Afgelopen jaar doorliepen we met VSO Parcours een succesvol traject, waardoor een nieuwe collega nu, via een BBL-opleiding, leren en werken combineert. Verder ondersteunen we in onze regio sociale initiatieven zoals Villa Pardoes, waarbij collega's letterlijk Helpende Handen bieden en nemen we bewust deel aan het Beursvloer event.

Meer berichten