Heerlijk smullen van de vele eterijen en lekkernijen tijdens de Pasar Mundial
Heerlijk smullen van de vele eterijen en lekkernijen tijdens de Pasar Mundial (Foto: Rick van Gerven)

Twee dagen Pasar Mundial in Koepelhal

Geen Pasar Malam meer, geen Festival Mundial meer, maar wél Pasar Mundial. Het tweedaags festival is aankomend weekend in de Koepelhal en het NS-plein. 

TILBURG - Op zaterdag 8 en zondag 9 december zijn er diverse kraampjes te vinden tijdens de 'Pasar Mundial', waarop vooral spullen op werelds en exotisch gebied verkrijgbaar zijn zoals allerlei snuisterijen, handycrafts, kleding, sieraden, modeaccessoires, woondecoratie en snoeperijen.

In de Koepelhal zijn beide dagen lekkernijen en eterijen te vinden. Er kan onder andere kennisgemaakt worden met de Surinaamse, Kantonese, Chileense, Javaanse, Italiaanse, Thaise, Ambonese, Koerdische, Maleisische, Amerikaanse, Chinese, Iranese, Sumatraanse, Hindoestaanse en Spaanse keukens.

Op het horecaplein is beide dagen live entertainment. De Bintang Bali Rockers en de Tilburgse zanger/entertainer Jackey Rain (bekend van de Mister Show Band) staan beide dagen op het podium even als de Duitse entertainer Jimmy Green.

Op zaterdag treden ook het Tilburgse duo Promiss en de van oorsprong Tilburgse zanger en entertainer Danny Everett op en op zondag komen Duo Ginger en zanger en performer Gordon het podium betreden. 

Na het ter ziele gaan van de Pasar Malam en het Festival Mundial, heeft Tilburg vanaf aankomend weekend dit nieuwe 'samengesmolten' concept van beide dagen 'Pasar Mundial', waarvan het bij gebleken succes ook de bedoeling is dat deze in de zomer outdoor nog een keer terugkomt in de Spoorzone.

Er is nog plaats voor deelnemers die eventueel een kraam willen huren of verenigingen of clubs die op de een of andere manier een bijdrage willen leveren aan de (culturele of muzikale) programmering van deze 'Pasar Mundial'. Hiervoor kan even contact opgenomen worden per e-mail via reserveringen@pasarmundial.nl

Pasar Mundial is op zaterdag 8 december van 14.00 tot 23.00 uur en op zondag 9 december van 12.00 tot 21.00 uur in de Koepelhal en aan het NS-plein.

De entreeprijs bedraagt 2,50 euro per persoon. Voor 4 euro is men in het bezit van een passepartout voor beide dagen. Kinderen tot 10 jaar mogen gratis naar binnen.

www.pasarmundial.nl

Meer berichten