Willem de Volder, Marcelle Hendrickx, Marie-Thérèse Blomme en Herman Verhoeven.
Willem de Volder, Marcelle Hendrickx, Marie-Thérèse Blomme en Herman Verhoeven. (Foto: )

Tilburg Trofee voor Blomme, Verhoeven en De Volder

Marie-Thérèse Blomme, Herman Verhoeven en Willem de Volder hebben een Tilburg Trofee mogen ontvangen. Marie-Thérése Blomme kreeg tijdens haar afscheid van de Tilburgse Revue de schijnwerpers op haar gericht. Voorzitter Fred van der Westerlaken: "Zonder jou hadden we dit allemaal niet gehad. Je was gedreven en 24 uur per dag betrokken."

Door Jan Loonen

TILBURG - Locoburgemeester Marcelle Hendrickx: "De revue staat als een huis, je gaf jouw ziel en zaligheid. Jij was het belangrijkst gezicht." Zij haalde aan dat de 13e revue ruim 8.000 bezoekers trok.

Fred van der Westerlaken kondigde aan, dat de volgende revue te verwachten is in 2021, het jaar waarin de schouwburg 60 jaar bestaat en de concertzaal 25 jaar.
De loco-burgemeester was naar de afscheidsbijeenkomst van drie bestuursleden gekomen om hen te huldigen met de Tilburg Trofee.

Marie-Thérèse Blomme, Herman Verhoeven en Willem de Volder ontvingen de Tilburg Trofee voor hun jarenlange inzet voor de Stichting Tilburgse Revue. Locoburgemeester Marcelle Hendrickx reikte de Trofee uit ter gelegenheid van hun afscheid van de Tilburgse Revue.

Marie-Thérèse Blomme (64) is 25 jaar lang producent/productieleider geweest. Zij heeft tien Tilburgse Revues geproduceerd en daarnaast nog twee Tilburgse Kinderrevues. Zij is eindverantwoordelijk voor het gehele team van vrijwilligers. Marie-Thérèse is de spil geweest van de revue en alle voorstellingen en heeft hier veel energie in gestoken. Veel Tilburgers bezochten de Tilburgse Revue, die is uitgegroeid tot de grootste productie van Theaters Tilburg.

Herman Verhoeven (78) is sinds 1996 actief bij de Stichting Tilburgse Revue en voor het grootste gedeelte van het bestaan voorzitter geweest. Na de 11e revue heeft hij het stokje overgedragen aan zijn opvolger en heeft hij vervolgens zijn bijdrage gecontinueerd als bestuurslid. Samen met Marie-Thérèse was hij het visitekaartje van de Tilburgse Revue.

Willem de Volder (63) vervulde 11 jaar lang de rol van secretaris binnen het bestuur en was verantwoordelijk voor communicatie, contacten met de pers, sociale media en fotografie. Willem heeft de Tilburgse Revue verdere bekendheid gegeven in alle Tilburgse media en was op verdienstelijke wijze verantwoordelijk voor alle communicatie rondom de revue.

Meer berichten