Foto:

WinterglO'w door het centrum van Oisterwijk

Het wordt kouder, de feestverlichting hangt al en dus is het snel weer tijd voor WinterglO'w! Dit driedaagse winterevenement voor jong en oud vindt plaats op vrijdag 14, zaterdag 15 en zondag 16 december in het centrum van Oisterwijk.

OISTERWIJK - Van shoppen in winterse sfeer, bijzondere optredens en lekker eten en drinken bij één van restaurants en foodtrucks tot de Santa Run, Winterkunst en een ijsbaan, tijdens WinterglO'w wordt het centrum omgetoverd tot een sfeervol winterparadijs.

Op vrijdag 14 december kan men in het centrum van Oisterwijk van 17.00 tot 22.00 uur Moonlightshoppen. Struin langs de gezellige kraampjes, winkel tot in de late uurtjes en kom kijken naar de optredens van dans-, muziek- en theatergroepen. Ga schaatsen op de ijsbaan van Winter Village of bewonder de expositie van unieke kerstcadeaus bij Gallery van Dun. En ontmoet de kerstman, hij woont voor een paar dagen op de Lind.

Ook op zaterdag 15 en zondag 16 december kan men in het centrum winkelen in winterse sfeer. Op zaterdag zijn er van 12.00 tot 18.00 uur opnieuw vele kraampjes met lekkere, mooie en bijzondere artikelen en kun je weer genieten van muziek- en theateroptredens, Winterkunst en de ijsbaan. Op zondag zijn de winkels open van 12.00 tot 17.00 en kleuren vele kleine en grote Santa's het centrum rood-wit tijdens de Santa Run. Na afloop is er een afterparty.
Meer info over alle activiteiten is te vinden via de website bezoekoisterwijk.nl/winter. Daarnaast kan men terecht op de Facebookpagina WinterglO'w Oisterwijk.

Wintervillage Oisterwijk

Wintervillage Oisterwijk is van 14 december 2018 tot en met 6 januari 2019 op de kop van de Lind. Gedurende 24 dagen kan er dagelijks geschaatst worden en organiseert Winter Village Oisterwijk een rijk programma voor jong en oud. In de Winterstube kunnen bezoeers opwarmen onder het genot van een drankje en een hapje.

Ook op zondag 23 en 30 december zijn de winkels in het centrum van Oisterwijk geopend.

Meer berichten