Foto:

Leef je kerstig uit, op een winkelruit!

Altijd al de behoefte gehad om je creatieve kerstgevoelen te etaleren voor een groot publiek? De Besterd BusinessHub biedt nu die mogelijkheid. Enthousiastelingen zijn er welkom om er de manshoge etalageruiten op te fleuren met (kerstige) tekeningen en/of boodschappen.

Door Ron van Kuijk

TILBURG - Rolph Adriaansen van de Besterd Business Hub (foto) hoopt op veel animo: "Voor mensen die altijd al op een winkelruit hebben willen tekenen: dit is nu je kans! Kom en maak je mooiste wintertekening of schrijf je leukste kerstgroet op de etalage van de Besterd Business Hub aan het Besterdplein 2."

"Vanaf nu mag iedereen zich komen uitleven op onze winkelruiten. Deze actie vindt plaats in het kader van de etalagewedstrijd van Winkellint Korvel-Besterd met als thema 'Winter' die wij willen graag willen winnen. En wat is er dan leuker om er samen met mensen uit de wijk iets moois van te maken?"

Creatievelingen kunnen komen tekenen als de Besterd Business Hub aan het Besterdplein 2 open is. Rolph vertelt: "Dit is niet op vaste tijden, daarom hebben we komende zaterdag, 15 december, vanaf 14.00 uur een grote finale en hopen we dat er veel mensen komen tekenen, zodat we straks een prachtige winterse etalage hebben. Ben je overigens klaar met tekenen dan kun je gratis een lekker kopje thee proeven van ArtofTea of natuurlijk een lekker glaasje ranja."

Meer informatie is te vinden op: www.fb.com/businesshubbesterd

BusinessHub Besterd is een nieuw concept waarbij actief leegstandbeheer van winkelpanden en het verbinden van ondernemers in en rondom het winkellint Besterd worden gecombineerd. In de BusinessHub is plaats voor proefwinkeltjes, zijn er flexwerkplekken beschikbaar, is er ruimte voor workshops en evenementen en er is een E-zone voor gamers.

Meer berichten