De zaak verkoopt innovatieve producten, zoals Varilux brillenglazen van Essillor.
De zaak verkoopt innovatieve producten, zoals Varilux brillenglazen van Essillor. (Foto: )

Sale bij Oogwereld Bellottica

TILBURG - Oogwereld Bellottica aan Tuinstraat 34 in Tilburg heeft tot 30 december een eindejaarssale. De zaak verkoopt innovatieve producten, zoals Varilux brillenglazen van Essillor. Met Varilux X-series brillenglazen neemt men elk detail binnen en buiten handbereik moeiteloos waar en heeft de eigenaar ongekend scherp zicht en vloeiende overgangen van dichtbij tot veraf.

Tijdens de eindejaarssale, die loopt tot 30 december, heeft Oogwereld een ruime collectie monturen voor vaste lage prijzen. Monturen van 150 euro, 100 euro, 50 euro en zelfs gratis monturen. Dan wordt alleen betaald voor de glazen. Ook heeft Oogwereld Bellottica designer monturen met kortingen die oplopen tot wel 50 procent.

Het voordeel kan nog meer oplopen als klanten gebruik maken van het aanbod bij aanschaf van een tweede bril. Alleen in de saleperiode geldt: koop twee complete brillen tegelijk, dan is de tweede complete bril voor de halve prijs. Medewerkers informeren over de voorwaarden en mogelijkheden.

Voor wie in 2018 nog recht heeft op een brilvergoeding van de zorgverzekeraar kan, afhankelijk van het zorgverzekeringspakket, het mogelijk zijn dat de nieuwe bril bijna of helemaal niets kost. Het is mogelijk om in de winkel het voordeel te bereken. Dit kan ook door op www.oogwereld.nl de zorgvergoedingchecker te raadplegen.

www.oogwereld.nl

Meer berichten