Er zijn vijf verschillende Kippieboxen. Zo is er een partybox (met kiphapjes), een tapasbox (vegetarisch), een satébox, een kaasbox en een gourmetbox.
Er zijn vijf verschillende Kippieboxen. Zo is er een partybox (met kiphapjes), een tapasbox (vegetarisch), een satébox, een kaasbox en een gourmetbox. (Foto: )

Kippie introduceert vijf verschillende Kippieboxen

Kippie staat bekend om haar vers gegrilde producten, broodjes en kant-en-klare maaltijden. Ook de Kippiepannen maken al jaren deel uit van het assortiment en zijn vooral populair op verschillende feestjes. Om dit feestassortiment nog completer te maken introduceert Kippie nu verschillende boxen.

TILBURG - De Kippieboxen zorgen voor een flinke uitbreiding van het assortiment. Voorafgaand aan deze introductie zijn de hapjes uiteraard uitvoerig getest en geproefd. Met succes, want vanaf midden november zijn de Kippieboxen online en in alle winkels verkrijgbaar. Dus ook aan de winkel op de Westermarkt in Tilburg.

Vijf boxen

Er zijn vijf verschillende Kippieboxen. Zo is er een partybox (met kiphapjes), een tapasbox (vegetarisch), een satébox, een kaasbox en een gourmetbox. Voor ieder wat wils. Met deze kant-en-klare boxen staat er binnen no-time een compleet buffet op tafel. Ideaal tijdens de feestdagen.

Voor meer informatie over al deze verschillende Kippieboxen en andere producten van Kippie kan met terecht bij de winkel aan Westermarkt 113 in Tilburg of online op de website van Kippie:

Kippie.nl/kippieboxen

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden